Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Madre que los Parió FC (491560) - C.F. Hippycat (1421726) » 670521837: T65/J11/V

Liga 670521837 Información oficial sobre el partido 670521837 en Hattrick

27.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 11 / V.209 (5722)

textileños Alineación oficial del equipo 'textileños' en el partido 1 - 0 C.F. Hippycat Alineación oficial del equipo 'C.F. Hippycat' en el partido
Otaño Atxikallende (77') 1 - 0
textileños Alineación oficial del equipo 'textileños' en el partido 1 - 0 C.F. Hippycat Alineación oficial del equipo 'C.F. Hippycat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
textileños Alineación oficial del equipo 'textileños' en el partido 2 - 0 C.F. Hippycat Alineación oficial del equipo 'C.F. Hippycat' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

textileños

Goles Goles

  • 108 Minuto 77 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Vasilică Anţilă és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Otaño Atxikallende perquè aconseguís el 1 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 67 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Vasilică Anţilă era fer passades de llarga distància. Al minut 67 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en David Calzón però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Samuel Jalón va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): textileños per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 71, quan José Espinar va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mauro Varela.

C.F. Hippycat

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Hippycat va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jamal Freitas va sortir per sobre el travesser.
  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Hippycat va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Alejandro Uriona va desviar el xut final de Silvinho Marquès després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Jamal Freitas de Hippycat, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 53, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 70 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en José Vega, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.