Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ILCAPO (774458) - Atlético ius (1586673) » 670521314: T65/J6/V

Liga 670521314 Información oficial sobre el partido 670521314 en Hattrick

20.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 6 / V.200 (5713)

ILCAPO Alineación oficial del equipo 'ILCAPO' en el partido 3 - 0 Atlético ius Alineación oficial del equipo 'Atlético ius' en el partido
Łukasz Grygierek (68') 1 - 0
Javier Rincón (74') 2 - 0
Josep Antoni Monrós (84') 3 - 0
ILCAPO Alineación oficial del equipo 'ILCAPO' en el partido 3 - 0 Atlético ius Alineación oficial del equipo 'Atlético ius' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ILCAPO Alineación oficial del equipo 'ILCAPO' en el partido 4 - 0 Atlético ius Alineación oficial del equipo 'Atlético ius' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ILCAPO

Goles Goles

  • 130 Minuto 74 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Javier Rincón va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 74 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): ILCAPO va augmentar la diferència quan Josep Antoni Monrós no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): ILCAPO va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Martín Folchs va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jamal Coudenhove.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Łukasz Grygierek del ILCAPO ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Łukasz Grygierek va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): ILCAPO va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Diego Jaimes en un 1 contra 1 amb el porter Jamal Coudenhove, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): ILCAPO va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 34 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Łukasz Grygierek ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 230 Minuto 80 (Ocasión de falta): En Javier Rincón es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El ILCAPO ho intentava per la dreta per mitjà de Filipe Manuel Barros, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Mario Berto de ILCAPO va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Martín Folchs de ILCAPO es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Javier Rincón de ILCAPO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Atlético ius

Goles Goles

  • 109 Minuto 68 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Juan Luis Alvarado se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Łukasz Grygierek que va anotar el 1 - 0 per a ILCAPO sense cap impediment.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 25 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Valentín Vizcarrondo de IUS va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Enzo Héctor Giovazzino al minut 25 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Enzo Héctor Giovazzino es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.