Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villaconejos (1417716) - Cabrales C.F. (1598408) » 670520976: T65/J6/V

Liga 670520976 Información oficial sobre el partido 670520976 en Hattrick

20.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 6 / V.194 (5707)

Villaconejos Alineación oficial del equipo 'Villaconejos' en el partido 2 - 3 Cabrales C.F. Alineación oficial del equipo 'Cabrales C.F.' en el partido
Ionuţ Someşan (6') 1 - 0
1 - 1 Ramón Gorostiaga (22')
1 - 2 Ignacio Arnaz (64')
1 - 3 Adolfo Galván (81')
Ramon Esquerra (91') 2 - 3
Villaconejos Alineación oficial del equipo 'Villaconejos' en el partido 2 - 3 Cabrales C.F. Alineación oficial del equipo 'Cabrales C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Villaconejos Alineación oficial del equipo 'Villaconejos' en el partido 0 - 2 Cabrales C.F. Alineación oficial del equipo 'Cabrales C.F.' en el partido
Tiene suerte 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,6 % 0,2 % 95,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villaconejos

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Villaconejos va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 6 Ionuţ Someşan va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 142 Minuto 91 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 91 minuts quan Ramon Esquerra va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 3 per a Villaconejos.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 15 (Ocasión de contra por la izquierda): El Villaconejos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 15, però en Jordi Bladé va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Villaconejos van sortir al contraatac al minut 79, però Santiago Marchena va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Porfirio Ortiz de Villaconejos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Cabrales C.F.

Goles Goles

  • 161 Minuto 22 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Ramón Gorostiaga que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 135 Minuto 64 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Ignacio Arnaz va marcar el 1 - 2 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 135 Minuto 81 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Adolfo Galván de Cabrales va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 14 (Ocasión de falta): En Kenneth Book va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 261 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Cabrales va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Ignacio Arnaz es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 263 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Ignacio Arnaz sol davant la porteria al minut 18, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 270 Minuto 28 (Ocasión de falta): En Kenneth Book va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 28. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 271 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Ignacio Arnaz va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 54, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Alberto Galo va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 de partit, Juan Cruz va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Juan Gorritepe després de 78 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Alberto Galo va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Vital Costa Mendonça quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alberto Galo, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ignacio Arnaz va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ramón Gorostiaga de Cabrales va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.