Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Robores de Pasquencia (487583) - kadizfornia (777304) » 670519826: T65/J13/V

Liga 670519826 Información oficial sobre el partido 670519826 en Hattrick

10.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 13 / V.173 (5686)

Robores de Pasquencia Alineación oficial del equipo 'Robores de Pasquencia' en el partido 2 - 0 kadizfornia Alineación oficial del equipo 'kadizfornia' en el partido
Ismael Fadic (19') 1 - 0
Jan-Lukas Schleevogt (20') 2 - 0
Robores de Pasquencia Alineación oficial del equipo 'Robores de Pasquencia' en el partido 2 - 0 kadizfornia Alineación oficial del equipo 'kadizfornia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Robores de Pasquencia Alineación oficial del equipo 'Robores de Pasquencia' en el partido 2 - 0 kadizfornia Alineación oficial del equipo 'kadizfornia' en el partido
Tiene un resultado normal 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Robores de Pasquencia

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Pasquencia s'avançava al marcador al minut 19, després d'un rebot que va caçar en Ismael Fadic per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 134 Minuto 20 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Pasquencia i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 20 minuts de joc. Mentre en Jan-Lukas Schleevogt el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ismael Fadic va estar a punt d'acabar en gol al minut 7, però el porter visitant Miro Alfeirán va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 230 Minuto 26 (Ocasión de falta): En Jan-Lukas Schleevogt es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ümit Candaş va estar a punt de sentenciar el partit al minut 56, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 237 Minuto 61 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jorge Getino estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Javier Ciga, als 61 minuts, va fallar per ben poc.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El Pasquencia ho intentava per la dreta per mitjà de Cosimo Androni, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Ciga de Pasquencia es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.

kadizfornia

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de kadizfornia, l'equip va recuperar la pilota al minut 27 i va contraatacar. En Ilkka Rikkilä va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de kadizfornia va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Hamid Yazbik, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Halcón Moreno-Calvo de kadizfornia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.