Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chocolatero Plus (794863) - Lakers de Huitar F.C. (121410) » 670517679: T65/J8/V

Liga 670517679 Información oficial sobre el partido 670517679 en Hattrick

06.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 8 / V.135 (5648)

Chocolatero Plus Alineación oficial del equipo 'Chocolatero Plus' en el partido 0 - 6 Lakers de Huitar F.C. Alineación oficial del equipo 'Lakers de Huitar F.C.' en el partido
0 - 1 Steven Hanson (3')
0 - 2 Awras Bachandi (30')
0 - 3 Gilarranz Urgel (50')
0 - 4 Steven Hanson (56')
0 - 5 Djiitté Ba (67')
0 - 6 Steven Hanson (82')
Chocolatero Plus Alineación oficial del equipo 'Chocolatero Plus' en el partido 0 - 6 Lakers de Huitar F.C. Alineación oficial del equipo 'Lakers de Huitar F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Chocolatero Plus Alineación oficial del equipo 'Chocolatero Plus' en el partido 2 - 1 Lakers de Huitar F.C. Alineación oficial del equipo 'Lakers de Huitar F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chocolatero Plus

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Tenzin Gudden! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 212 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Erfan Abpakhshi va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Chocolatero van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Tenzin Gudden, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 201 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Tenzin Gudden no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Erfan Abpakhshi va disposar d'una bona oportunitat al minut 55, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 235 Minuto 80 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Thierry Dupré va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Laurence Blunschi no oblidarà el que li va passar durant el minut 81. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Thierry Dupré es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lakers de Huitar F.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 3 (Gol de contra por el centro): Lakers sabia com jugar al contraatac, i al minut 3, Steven Hanson va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Awras Bachandi va augmentar l'avantatge de Lakers a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50, Gilarranz Urgel va augmentar l'avantatge de Lakers a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 140 Minuto 56 (Gol de contra de falta): El porter de Lakers va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Steven Hanson va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 4!
  • 183 Minuto 67 (Gol por la derecha): Djiitté Ba va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 5 per als visitants.
  • 143 Minuto 82 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Lakers eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 82, Steven Hanson va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Lakers la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Llorenç Peremiquel.