Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sevrith C.F. (994210) - Halcones Milenarios (992866) » 670517492: T65/J3/V

Liga 670517492 Información oficial sobre el partido 670517492 en Hattrick

30.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / V.132 (5645)

Parque Norte C. F. Alineación oficial del equipo 'Parque Norte C. F.' en el partido 4 - 0 Seis do nadal Alineación oficial del equipo 'Seis do nadal' en el partido
Raúl Esteve (35') 1 - 0
Anselm Esparber (36') 2 - 0
Benjamin Grellet (58') 3 - 0
Josep Joan Guanyabens (71') 4 - 0
Parque Norte C. F. Alineación oficial del equipo 'Parque Norte C. F.' en el partido 4 - 0 Seis do nadal Alineación oficial del equipo 'Seis do nadal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Parque Norte C. F. Alineación oficial del equipo 'Parque Norte C. F.' en el partido 4 - 2 Seis do nadal Alineación oficial del equipo 'Seis do nadal' en el partido
Tiene un resultado normal 3.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,5 % 4,3 % 19,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Parque Norte C. F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Norte prenia la batuta de l'encontre al minut 35, quan en Raúl Esteve va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Anselm Esparber es va introduir dins la defensa central al minut 36, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 115 Minuto 58 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Benjamin Grellet de Norte va fer un bon esprint per escapar-se de Hans-Hendrik Riecken i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 3 - 0. Tot un espectacle!
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Josep Joan Guanyabens, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23, Anselm Esparber arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 235 Minuto 38 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Anselm Esparber gairebé marca per a Norte al minut 38 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): En Ismaèl Berenguer es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Seis do nadal

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15, un refús desafortunat de Petruş Lascău, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Hans-Hendrik Riecken no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Es duien 24 minuts de partit jugats quan Lolo Jiménez va estar a punt de posar per davant a nadal amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Petruş Lascău va impedir un gol cantat.
  • 251 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Darren Bywater va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 252 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): nadal va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 75 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 252 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del nadal va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Lolo Jiménez no va poder controlar.