Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tradizione Curva Nord (1457819) - Transportes Dicarpe (308642) » 670513423: T65/J8/V

Liga 670513423 Información oficial sobre el partido 670513423 en Hattrick

06.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 8 / V.59 (5572)

Fuerte Costa Calma Palace Alineación oficial del equipo 'Fuerte Costa Calma Palace' en el partido 2 - 4 Syriw Dragon's F.C. Alineación oficial del equipo 'Syriw Dragon's F.C.' en el partido
Armand Santoe (24') 1 - 0
1 - 1 Fivos Fragkouliadis (40')
1 - 2 林 (Lam) 崇鵬 (Chongpeng) (43')
Armand Santoe (44') 2 - 2
2 - 3 林 (Lam) 崇鵬 (Chongpeng) (44')
2 - 4 林 (Lam) 崇鵬 (Chongpeng) (63')
Fuerte Costa Calma Palace Alineación oficial del equipo 'Fuerte Costa Calma Palace' en el partido 2 - 4 Syriw Dragon's F.C. Alineación oficial del equipo 'Syriw Dragon's F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fuerte Costa Calma Palace Alineación oficial del equipo 'Fuerte Costa Calma Palace' en el partido 2 - 2 Syriw Dragon's F.C. Alineación oficial del equipo 'Syriw Dragon's F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,8 % 32,1 % 40,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fuerte Costa Calma Palace

Goles Goles

  • 118 Minuto 24 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 24, Damien Insch va pentinar un córner cap al segon pal que Armand Santoe va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 111 Minuto 44 (Gol por el centro): Armand Santoe s'emportà una gran ovació del públic local al minut 44, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5, Bing Zeiss arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Javier Zaydan hauria d'haver estat gol al minut 44 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Fuerte enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Medir Llabrés va estar a punt de marcar al minut 59 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bing Zeiss de Fuerte la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hèctor Costajussà de Fuerte amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Javier Zaydan de Fuerte va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Syriw Dragon's F.C.

Goles Goles

  • 163 Minuto 40 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 40. L'anotador per Sywdragons va ser Fivos Fragkouliadis, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 115 Minuto 43 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): 林 (Lam) 崇鵬 (Chongpeng) de Sywdragons va fer un bon esprint per escapar-se de Štěpán Kaleta i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 2. Tot un espectacle!
  • 115 Minuto 44 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Štěpán Kaleta no va poder aturar 林 (Lam) 崇鵬 (Chongpeng) de Sywdragons, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 44 el 2 - 3.
  • 135 Minuto 63 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en 林 (Lam) 崇鵬 (Chongpeng) va xutar directament a porteria i va marcar el 2 - 4. L'experiència és un grau!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Sywdragons Gunnar Lynggaard quasi marca al minut 43 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Günther Weiss l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 285 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Sywdragons a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Joan Aramendi va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Garth Brannan. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 280 Minuto 76 (Ocasión de falta): Garth Brannan va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Volker Ecker de Sywdragons es va guanyar la targeta groga merescudament.