Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RONYRUNNER (120653) - Ala48CV (1601265) » 670512938: T65/J13/V

Liga 670512938 Información oficial sobre el partido 670512938 en Hattrick

10.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 13 / V.50 (5563)

RONYRUNNER Alineación oficial del equipo 'RONYRUNNER' en el partido 0 - 1 G. W. Lineker Alineación oficial del equipo 'G. W. Lineker' en el partido
0 - 1 Pol Oriols (77')
RONYRUNNER Alineación oficial del equipo 'RONYRUNNER' en el partido 0 - 1 G. W. Lineker Alineación oficial del equipo 'G. W. Lineker' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RONYRUNNER Alineación oficial del equipo 'RONYRUNNER' en el partido 2 - 0 G. W. Lineker Alineación oficial del equipo 'G. W. Lineker' en el partido
Tiene mala suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RONYRUNNER

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): RONYRUNNER va estar a punt de posar-se per davant al minut 5 però Norbert Reinosch va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 19 per blocar una centrada d'en Eladi Arratagibel va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de RONYRUNNER.
  • 220 Minuto 36 (Ocasión de falta): En Eladi Arratagibel es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 289 Minuto 56 (Ocasión evento especial): En Gatien Witvrouwen va fer una ràpida incursió al minut 56, però en Urbico Safón no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): En Pedro Puig va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Nicola Pentola va estar a punt d'acabar en gol al minut 76, però el porter visitant Félix Chaparro va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, Miguel Luis Cartagena va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

G. W. Lineker

Goles Goles

  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del RONYRUNNER. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Pol Oriols la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Lineker es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Ignacio Carbajo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Lineker que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Lineker sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Urbico Safón, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 22 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lineker va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Luis Carreras, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Lineker va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Leonardo Paniagua va desviar el xut final de Ulises Tallón després d'una sèrie de rebots i molta confusió.