Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. La Resaka (119951) - Hugo PFRVCRML (991027) » 670512206: T65/J12/V

Liga 670512206 Información oficial sobre el partido 670512206 en Hattrick

03.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 12 / V.37 (5550)

C.F. La Resaka Alineación oficial del equipo 'C.F. La Resaka' en el partido 0 - 0 Hugo PFRVCRML Alineación oficial del equipo 'Hugo PFRVCRML' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.F. La Resaka Alineación oficial del equipo 'C.F. La Resaka' en el partido 3 - 1 Hugo PFRVCRML Alineación oficial del equipo 'Hugo PFRVCRML' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. La Resaka

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Resaka va estar a punt de posar-se per davant al minut 21 però Mohammed Darwich Mido va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 24 per blocar una centrada d'en Sören Torben Blaschko va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Resaka.
  • 223 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Al minut 57 es va veure una gran oportunitat per a Resaka per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per David Pelegero, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 224 Minuto 71 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 71, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Christopher Billerbeck sempre els tira per la dreta i en Ugo Plasma, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Resaka va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Tạ Sắc va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ugo Plasma.
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Resaka va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Moritz Blumstein en un 1 contra 1 amb el porter Ugo Plasma, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Mohammed Darwich Mido de Resaka va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aucán Peirano de Resaka va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Hugo PFRVCRML

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 16 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Jorge Lucas Rei al minut 16 semblava entrar, però Antoniu Marin va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): 晃 (Akira) 星 (Hoshi) va marcar al minut 33 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 de partit, Amadeusz Dryś quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, un refús desafortunat de Antoniu Marin, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Juan Elías Magnin no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.