Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

morrisoncf (800952) - C.D. Villa Arriba (1457979) » 670510715: T65/J3/V

Liga 670510715 Información oficial sobre el partido 670510715 en Hattrick

30.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / V.11 (5524)

morrisoncf Alineación oficial del equipo 'morrisoncf' en el partido 1 - 2 C.D. Villa Arriba Alineación oficial del equipo 'C.D. Villa Arriba' en el partido
Lucian Moraru (32') 1 - 0
1 - 1 Javier Segovia (88')
1 - 2 Daniel Fontecilla (88')
morrisoncf Alineación oficial del equipo 'morrisoncf' en el partido 1 - 2 C.D. Villa Arriba Alineación oficial del equipo 'C.D. Villa Arriba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
morrisoncf Alineación oficial del equipo 'morrisoncf' en el partido 2 - 1 C.D. Villa Arriba Alineación oficial del equipo 'C.D. Villa Arriba' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,1 % 13,4 % 24,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

morrisoncf

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 els aficionats van embogir quan en Lucian Moraru va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de morrisoncf.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Emil Rajki va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de morrisoncf se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Emil Rajki, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 222 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): morrisoncf va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 88 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jorge Pemán Cubillo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 211 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 el morrisoncf va posar setge sobre la defensa central visitant però en Erast Samburin no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mór Rácz de morrisoncf amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

C.D. Villa Arriba

Goles Goles

  • 138 Minuto 88 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Daniel Fontecilla va anar directament als peus de Javier Segovia que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.
  • 171 Minuto 88 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 88, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Daniel Fontecilla es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Arriba va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ralph Chauvot va desviar el xut final de Zdeněk Humhal després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Arriba a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Jesús Subirat va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 205 Minuto 71 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Gert Van Lith de Arriba va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Nils-Henrik Christiansson al minut 71 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 262 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 83, en un 1 contra 1 amb el porter, però Ralph Chauvot va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Gert Van Lith des de l'esquerra.