Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Propaganda (488802) - JUANMORROS REMEMBERS (1418081) » 669556559: T65/R1

Copa 669556559 Información oficial sobre el partido 669556559 en Hattrick

13.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 1

Atlético Propaganda Alineación oficial del equipo 'Atlético Propaganda' en el partido 0 - 3 JUANMORROS REMEMBERS Alineación oficial del equipo 'JUANMORROS REMEMBERS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético Propaganda Alineación oficial del equipo 'Atlético Propaganda' en el partido 1 - 1 JUANMORROS REMEMBERS Alineación oficial del equipo 'JUANMORROS REMEMBERS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,5 % 30,9 % 27,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Propaganda

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Mičo Škrlič de Propaganda va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

JUANMORROS REMEMBERS

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Karsten Mortensen va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 105 Minuto 69 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 69, Pablo Peñas va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Roland Budai que, sense oposició, la va convertir en gol 0 - 2. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Roland Budai va aprofitar un error defensiu al minut 89, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a JUANMORROS.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): JUANMORROS quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Gwendal Durand va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 287 Minuto 56 (Ocasión tiro lejano): Al minut 56 un refús amb el peu d'en Akim Eilenberger va anar a parar als peus del László Járai que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): En Karsten Mortensen va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62, el JUANMORROS va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Pablo Peñas s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a László Járai de JUANMORROS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enrique Pérez Ponce de JUANMORROS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ljubomir Pinjatela.