Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

_HISPANIA_ (434311) - Fenix C.D. (1436923) » 669556266: T65/R1

Copa 669556266 Información oficial sobre el partido 669556266 en Hattrick

13.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 1

_HISPANIA_ Alineación oficial del equipo '_HISPANIA_' en el partido 0 - 4 Fenix C.D. Alineación oficial del equipo 'Fenix C.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
_HISPANIA_ Alineación oficial del equipo '_HISPANIA_' en el partido 1 - 3 Fenix C.D. Alineación oficial del equipo 'Fenix C.D.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,4 % 1,1 % 86,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

_HISPANIA_

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): _HISPANIA_ va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Stefan Meilink va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de _HISPANIA_ va anar a parar a la dreta de l'atac on en Miljan Ćosić, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Massimiliano Ligori de _HISPANIA_ va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gaston Briet de _HISPANIA_ va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Massimiliano Ligori de _HISPANIA_ es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 70.

Fenix C.D.

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Adnane Hassani quedar desmarcat i marcar per a Fenix al minut 7. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 138 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): Enrique Miranda estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Alonso Samper va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 2 al minut 23.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Enrique Miranda, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 190 Minuto 80 (Gol de falta): En Adnane Hassani conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 0-4

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31 Hilger Berkholz va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Diego Robles Acuña, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Fenix quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Juan Hijar va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Víctor Sacedón quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Hilger Berkholz, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Juan Hijar va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.