Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GironaALÉ (309419) - athletic lleida (434082) » 669556198: T65/R1

Copa 669556198 Información oficial sobre el partido 669556198 en Hattrick

13.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 1

Bimore F.C. Alineación oficial del equipo 'Bimore F.C.' en el partido 3 - 1 athletic lleida Alineación oficial del equipo 'athletic lleida' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bimore F.C. Alineación oficial del equipo 'Bimore F.C.' en el partido 2 - 0 athletic lleida Alineación oficial del equipo 'athletic lleida' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bimore F.C.

Goles Goles

  • 187 Minuto 48 (Gol tiro lejano): Era obvi que el BIMORE volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 48 van aconseguir marcar quan en Lars-Henrik Öhrn va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 1 - 0.
  • 187 Minuto 83 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del BIMORE va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Miroslav Častulík en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 2 - 1.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del BIMORE van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Dudy Wabia va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 8 (Ocasión tiro lejano): El BIMORE se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 8, en Mehmet Ali Dikel va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 287 Minuto 17 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Luis Serrano ja els havia advertit que el porter contrari, en Julián Peña, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 80 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de BIMORE tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Mehmet Ali Dikel ho va intentar al minut 80 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.

athletic lleida

Goles Goles

  • 161 Minuto 76 (Gol por el centro): athletic van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 76, quan Artemio Ranaldi va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 47 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Waldemar Krzyczmonik va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de athletic va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Sverri Linklett va sortir per sobre el travesser.