Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rolgar C.F. (1580415) - Mamol Futebol Clube (1597245) » 669555941: T65/R1

Copa 669555941 Información oficial sobre el partido 669555941 en Hattrick

13.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 1

Rolgar C.F. Alineación oficial del equipo 'Rolgar C.F.' en el partido 4 - 3 Mamol Futebol Clube Alineación oficial del equipo 'Mamol Futebol Clube' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Rolgar C.F. Alineación oficial del equipo 'Rolgar C.F.' en el partido 5 - 1 Mamol Futebol Clube Alineación oficial del equipo 'Mamol Futebol Clube' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,6 % 0,3 % 7,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rolgar C.F.

Goles Goles

  • 113 Minuto 34 (Gol por la derecha): Després de 34 minuts de partit, Nikita Sadkovskiy igualava per Rolgar en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 104 Minuto 64 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Ádám Püski va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Rolgar: 2 a 3 al minut 64.
  • 141 Minuto 69 (Gol de contra por el centro): Rolgar sabia com jugar al contraatac, i al minut 69, Dumitru Ianoş va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 3.
  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Marcelino Soria Carnicero ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Rolgar es posava per davant 4 a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Rolgar va estar a punt de posar-se per davant al minut 23 però Daniel Foršt va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Nikita Sadkovskiy! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 201 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Marcelino Soria Carnicero va disposar d'una bona oportunitat al minut 62, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alex Amărăzeanu de Rolgar va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Mamol Futebol Clube

Goles Goles

  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): Futebol agafava avantatge al minut 33 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Andrea Stillavato amb mestria.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 40 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Futebol. A fi d'aconseguir el 1 - 2, van tocar-la en curt per tal que Etore Zugadi xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 44 minuts, el tirador de faltes del Futebol va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Piersandro Geluardi, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 3 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lukáš Ohorčák de Futebol la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Valter Remme de Futebol va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Valter Remme de Futebol es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 85.