Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Botijo Express (125172) - Los Faltos FC (794311) » 669555850: T65/R1

Copa 669555850 Información oficial sobre el partido 669555850 en Hattrick

13.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 1

Botijo Express Alineación oficial del equipo 'Botijo Express' en el partido 3 - 4 gusanitos sport Alineación oficial del equipo 'gusanitos sport' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Botijo Express Alineación oficial del equipo 'Botijo Express' en el partido 1 - 4 gusanitos sport Alineación oficial del equipo 'gusanitos sport' en el partido
Tiene suerte 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Botijo Express

Goles Goles

  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Ugaitz Doktoriarena s'emportà una gran ovació del públic local al minut 39, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 111 Minuto 44 (Gol por el centro): Passat el minut 44 de joc, Francisco Bolaños facilitava les coses al Express amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 111 Minuto 81 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 81, Diego Vesga de Express empatava el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Diego Vesga va estar a punt d'acabar en gol al minut 41, però el porter visitant Ferdynand Banys va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 237 Minuto 44 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ugaitz Doktoriarena estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Ciro Paciotti, als 44 minuts, va fallar per ben poc.

gusanitos sport

Goles Goles

  • 173 Minuto 19 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Austin Minns va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 172 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a gusanitos prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Hugo Rodríguez.
  • 142 Minuto 65 (Gol de contra por la izquierda): Hugo Rodríguez va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 3 per a gusanitos.
  • 173 Minuto 84 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 84, quan Austin Minns va posar els visitants gusanitos per damunt al marcador per 3 - 4, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Santiago De Brigard va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Inozens Brenner, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 219 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Konrad Wąsikiewicz va poder marcar per a gusanitos en un servei de cantonada picat per en Santiago De Brigard quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Einar Koch va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 90, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Bernardo Merico de gusanitos es va guanyar la targeta groga merescudament.