Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MORCILLAS DE BURGOS ACDC (493438) - Fifa team cf (440940) » 669555782: T65/R1

Copa 669555782 Información oficial sobre el partido 669555782 en Hattrick

13.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 1

MORCILLAS DE BURGOS ACDC Alineación oficial del equipo 'MORCILLAS DE BURGOS ACDC' en el partido 0 - 2 Valendoba cf Alineación oficial del equipo 'Valendoba cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MORCILLAS DE BURGOS ACDC Alineación oficial del equipo 'MORCILLAS DE BURGOS ACDC' en el partido 2 - 0 Valendoba cf Alineación oficial del equipo 'Valendoba cf' en el partido
Tiene mala suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MORCILLAS DE BURGOS ACDC

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): El jugador de MORCILLAS Haritz Aranagoitia quasi va assolir l'empat al minut 35 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Adam Bureš va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 205 Minuto 79 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Tan Agopyan marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Felipe Floreaga que va xutar a fora per molt poc.
  • 200 Minuto 80 (Ocasión de falta): MORCILLAS va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 80, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 54 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de David Mićanović, el jugador de MORCILLAS va ser expulsat al minut 54.

Valendoba cf

Goles Goles

  • 108 Minuto 34 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 34, en Marian Kruszewski la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Salvador Morgado que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Rado Zorič va augmentar l'avantatge de santiti a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Severino Monge ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rado Zorič de santiti va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.