Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Españoleitor (1432947) - benito all team (778807) » 669555711: T65/R1

Copa 669555711 Información oficial sobre el partido 669555711 en Hattrick

13.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 1

Robejones Alineación oficial del equipo 'Robejones' en el partido 6 - 4 benito all team Alineación oficial del equipo 'benito all team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Robejones Alineación oficial del equipo 'Robejones' en el partido 5 - 2 benito all team Alineación oficial del equipo 'benito all team' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,6 % 0,7 % 10,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Robejones

Goles Goles

  • 114 Minuto 28 (Gol de penalti): Al minut 28, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. René Schöppl no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 140 Minuto 68 (Gol de contra de falta): El porter de Robejones va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, René Schöppl va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 3!
  • 101 Minuto 77 (Gol por el centro): Kiril Stoyanov de Robejones va demostrar les seves habilitats al minut 77 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 3 - 4.
  • 111 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90, Haim Neubach va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 4 - 4.
  • 121 Minuto 99 (Gol por el centro): Redion Miftari va donar a Robejones un avantatge de 5 - 4, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 101 (Gol por la izquierda): En Kiril Stoyanov va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Robejones van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Kiril Stoyanov, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 213 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Andrieu Balaguer de Robejones va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 27, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Danis Senderović.

benito all team

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Maxime Dube va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 29, quan 谭 (Tan) 聪南 (Congnan) va posar els visitants benito per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Klement Říha va aprofitar un error defensiu al minut 36, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a benito.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Otto Repo de benito l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 70 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Klement Říha al minut 67, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.