Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Drink Team Valladolid (1456412) - Fumanchester Pity (439750) » 669555605: T65/R1

Copa 669555605 Información oficial sobre el partido 669555605 en Hattrick

13.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 1

Drink Team Valladolid Alineación oficial del equipo 'Drink Team Valladolid' en el partido 2 - 3 Fumanchester Pity Alineación oficial del equipo 'Fumanchester Pity' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Drink Team Valladolid Alineación oficial del equipo 'Drink Team Valladolid' en el partido 4 - 2 Fumanchester Pity Alineación oficial del equipo 'Fumanchester Pity' en el partido
Tiene mala suerte 3.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,7 % 4,7 % 19,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Drink Team Valladolid

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 23 gràcies a la jugada de Rudolf Kőszegi, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 103 Minuto 68 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Valladolid per la dreta va donar com a resultat un gol de Rudolf Kőszegi al minut 68 que reduïa la distància a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19 es va veure una gran oportunitat per a Valladolid per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Rudolf Kőszegi, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En Dirk Chênes va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Valladolid se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Valladolid van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Dirk Chênes, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Fumanchester Pity

Goles Goles

  • 163 Minuto 28 (Gol por la derecha): Al minut 28 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Marian Szwichtenberg que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 173 Minuto 62 (Gol por la derecha): El jugador de Fumanchester Marcus Bisswanger va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 62 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 184 Minuto 65 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Fumanchester per augmentar la diferència al marcador a 1 - 3 al minut 65. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Algernon Howard. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 18 (Ocasión de falta): En Algernon Howard va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 18. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Matias Michaelsen, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 36 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59, un refús desafortunat de Maik Heyde, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Nkemakolam Soglo Lehady no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.