Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athlètic Club Riells (1369297) - Rasil (796789) » 669555344: T65/R1

Copa 669555344 Información oficial sobre el partido 669555344 en Hattrick

13.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 1

FrankElCarlino FC Alineación oficial del equipo 'FrankElCarlino FC' en el partido 2 - 3 Rasil Alineación oficial del equipo 'Rasil' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FrankElCarlino FC Alineación oficial del equipo 'FrankElCarlino FC' en el partido 1 - 2 Rasil Alineación oficial del equipo 'Rasil' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,4 % 3,1 % 79,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FrankElCarlino FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 41 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 41 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Radim Špinka. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): FrankElCarlino prenia la batuta de l'encontre al minut 44, quan en David Padern va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 83 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Oualid Moulato va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Andy Bonamy. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Padern de FrankElCarlino va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Javier Parreño de FrankElCarlino va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Rasil

Goles Goles

  • 164 Minuto 43 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 43 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Rasil. Wojciech Lota el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 162 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Harald Wendig va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 44.
  • 116 Minuto 106 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Harald Wendig sempre és una garantia. Al minut 106, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Markos Latousakis marcar el 2 - 3 per al Rasil.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Es duien 37 minuts de partit jugats quan Markos Latousakis va estar a punt de posar per davant a Rasil amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Fahir Akçınar va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62 de partit, Pierpaolo Debenedictis quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, un refús desafortunat de Fahir Akçınar, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Markos Latousakis no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Rasil que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Markos Latousakis, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Otto Ihanus va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 73, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Fahir Akçınar va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Almog Nachshon, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 84 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 105 (Ocasión por la derecha): Rasil va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Fahir Akçınar va desviar el xut final de Robert Lundqvist després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 108 (Ocasión por la izquierda): Almog Nachshon va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 108, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Almog Nachshon de Rasil va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Wojciech Lota de Rasil amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.