Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Wifi FC (1589359) - Tuercebotas YA (489099) » 669555239: T65/R1

Copa 669555239 Información oficial sobre el partido 669555239 en Hattrick

13.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 1

Wifi FC Alineación oficial del equipo 'Wifi FC' en el partido 4 - 2 Tuercebotas YA Alineación oficial del equipo 'Tuercebotas YA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Wifi FC Alineación oficial del equipo 'Wifi FC' en el partido 1 - 2 Tuercebotas YA Alineación oficial del equipo 'Tuercebotas YA' en el partido
Tiene bastante suerte 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,2 % 2,4 % 81,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wifi FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 25 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Filogonio Abel sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Marcos Villafañe que, efectivament, va fer pujar el 1 - 1!
  • 112 Minuto 85 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Òscar Vergés va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 85.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 81 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Santi Ceresoles no va ser aprofitada per en Tesifonte Vinambres que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 223 Minuto 103 (Ocasión por la derecha): Al minut 103, Serxio Boborás arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 109 (Ocasión por la izquierda): Wifi va estar a punt de posar-se per davant al minut 109 però Òscar Vergés va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Santi Ceresoles.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Nigbé Dja va xutar fora per a Wifi, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Òscar Vergés de Wifi va executar el tir amb una gran tècnica posant el 3 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Santi Ceresoles de Wifi anava molt fort i col·locat però Eric Hosta no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Mario Mejías va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 2.

Tuercebotas YA

Goles Goles

  • 174 Minuto 3 (Gol de penalti): Tuercebotas va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Lukas Pan va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): Tuercebotas agafava avantatge al minut 32 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Olivier Simond amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Francisco Ignacio Rodríguez Navas va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 40, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 216 Minuto 86 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Pèir Colom va ser clau en la jugada d'atac de Tuercebotas al minut 86, quan ell mateix va fer una passada brutal a Francisco Ignacio Rodríguez Navas, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Tuercebotas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 87, quan Marcus Anthony va quedar-se sol davant el porter David Randuà, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 104 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Tuercebotas que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Francisco Ignacio Rodríguez Navas, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Ignacio Rodríguez Navas de Tuercebotas es va emportar una amonestació al minut 61 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Miloš Šanta de Tuercebotas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Olivier Simond de Tuercebotas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Miloš Šanta de Tuercebotas va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Tuercebotas Marcus Anthony, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de David Randuà. El marcador continuava 3 - 2.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Tuercebotas Xurxo Miñarro va intentar enganyar David Randuà amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 2.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Tuercebotas, Pèir Colom, col·locà la pilota just a les mans d'en David Randuà. El marcador: 4 - 2.