Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Steaua es del Grifo (988611) - Only RZCD (1581402) » 669555207: T65/R1

Copa 669555207 Información oficial sobre el partido 669555207 en Hattrick

13.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 1

F.C. Steaua es del Grifo Alineación oficial del equipo 'F.C. Steaua es del Grifo' en el partido 0 - 1 Only RZCD Alineación oficial del equipo 'Only RZCD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Steaua es del Grifo Alineación oficial del equipo 'F.C. Steaua es del Grifo' en el partido 2 - 0 Only RZCD Alineación oficial del equipo 'Only RZCD' en el partido
Tiene mala suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Steaua es del Grifo

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Steaua per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 6, quan Abdelmouqit Benhima va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18 es va veure una gran oportunitat per a Steaua per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Domenik Bruckmeier, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Jorge Romay Bermúdez va estar a punt d'empatar per a Steaua quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Ilya Makhlaev va desviar la pilota a l'últim instant.

Only RZCD

Goles Goles

  • 170 Minuto 54 (Gol de falta): Only va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Marius Amarandei.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 30, quan en Darryl Haahr va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Darryl Haahr ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 285 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Only la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Laurín Matías es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Reint-Jan Monraats de Only la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 63, Salvador Altayó de Only va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Reint-Jan Monraats de Only va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".