Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SD WSKA (1372644) - Txup's Team (48185) » 669554936: T65/R1

Copa 669554936 Información oficial sobre el partido 669554936 en Hattrick

13.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 1

SD WSKA Alineación oficial del equipo 'SD WSKA' en el partido 5 - 4 Txup's Team Alineación oficial del equipo 'Txup's Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SD WSKA Alineación oficial del equipo 'SD WSKA' en el partido 0 - 1 Txup's Team Alineación oficial del equipo 'Txup's Team' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SD WSKA

Goles Goles

  • 143 Minuto 18 (Gol de contra por la derecha): El jugador Gari Labakoetxea de WSKA es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 143 Minuto 32 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de WSKA eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 32, Anthon Borghall va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 0.
  • 125 Minuto 34 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Ivor Brooking, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 2 - 1 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"
  • 143 Minuto 41 (Gol de contra por la derecha): Ivor Brooking va marcar al minut 41 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 3 - 1.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): Bernd Schmuden va incrementar l'avantatge de WSKA amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 109 Minuto 51 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Şerban Andriţoi es va complicar la vida al minut 51 intentant esquivar Gandolfo Vidoni en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Txup's, va robar-li la pilota i va marcar el 4 - 2 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 143 Minuto 107 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de WSKA eren letals, i Anthon Borghall va aprofitar-ne un per aconseguir el 5 - 4 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 81 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de WSKA van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 81 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Ivor Brooking, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vicente Yanes de WSKA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Txup's Team

Goles Goles

  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): Txup's va aconseguir el 4 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Marcin Dzienisiewicz, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Eman Prelo que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 163 Minuto 84 (Gol por la derecha): El jugador visitant Gandolfo Vidoni va aconseguir empatar 4 - 4 al minut 84 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 109 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marcin Dzienisiewicz de Txup's amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.