Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

atletico vara (1594447) - Orbimed C.F (1335364) » 669554893: T65/R1

Copa 669554893 Información oficial sobre el partido 669554893 en Hattrick

13.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 1

atletico vara Alineación oficial del equipo 'atletico vara' en el partido 5 - 3 Orbimed C.F Alineación oficial del equipo 'Orbimed C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
atletico vara Alineación oficial del equipo 'atletico vara' en el partido 6 - 3 Orbimed C.F Alineación oficial del equipo 'Orbimed C.F' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,6 % 3,0 % 17,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atletico vara

Goles Goles

  • 112 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25 del partit, el jugador Luigi De Martino de atletico va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 141 Minuto 33 (Gol de contra por el centro): El atletico era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Peter-Jan Vincent va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 142 Minuto 52 (Gol de contra por la izquierda): Enrique Olmo va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de atletico i marcant el 3 - 2.
  • 122 Minuto 113 (Gol por la izquierda): Al minut 113 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 4 - 3. L'autor del gol per a atletico va ser Jorge Pinheiro.
  • 131 Minuto 115 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de atletico va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Luigi De Martino progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mario Häller de atletico va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Issa Barry de atletico va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Orbimed C.F

Goles Goles

  • 118 Minuto 7 (Gol evento especial córner peinado): Orbimed va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Adolfo Santiago, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Pedro Martínez Dalmau que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): Orbimed agafava avantatge al minut 29 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Alcher Valdés amb mestria.
  • 162 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 78 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Alcher Valdés de Orbimed marcar el 3 - 3 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 16 (Ocasión de penalti): Bikendi Gorostartzu de Orbimed va fallar un penal al minut 16, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.
  • 235 Minuto 23 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Art Steadman, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Gerardo Colado va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 31, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Després de 32 minuts, Alcher Valdés va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Albert Poch va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 272 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51, un refús desafortunat de Albert Poch, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Pepe Díez de la Losa no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 261 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 66 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Pedro Martínez Dalmau va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Orbimed a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Alcher Valdés va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 262 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76 Pepe Díez de la Losa va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Albert Poch va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 271 Minuto 98 (Ocasión por el centro): Orbimed va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 98, quan Narciso Presas va quedar-se sol davant el porter Albert Poch, però aquest va poder aturar el xut.
  • 251 Minuto 118 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Art Steadman va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gerardo Colado de Orbimed es va guanyar la targeta groga merescudament.