Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.E.Pulutans (1417118) - FC Santa Coloma (1419995) » 669554890: T65/R1

Copa 669554890 Información oficial sobre el partido 669554890 en Hattrick

13.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 1

A.E.Pulutans Alineación oficial del equipo 'A.E.Pulutans' en el partido 2 - 1 FC Santa Coloma Alineación oficial del equipo 'FC Santa Coloma' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A.E.Pulutans Alineación oficial del equipo 'A.E.Pulutans' en el partido 2 - 0 FC Santa Coloma Alineación oficial del equipo 'FC Santa Coloma' en el partido
Tiene un resultado normal 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.E.Pulutans

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Els seguidors del A.E.Pulutans contenien la respiració mentre en Árpád Fortzek s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 121 Minuto 92 (Gol por el centro): Grga Škrmeta va donar a A.E.Pulutans un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 30 (Ocasión de contra de falta): A.E.Pulutans van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 30 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Árpád Fortzek no va ser gens encertat.

FC Santa Coloma

Goles Goles

  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 74 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Coloma. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Ovidiu Dâncu xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): En Miguel Soler va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 218 Minuto 4 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Ovidiu Dâncu va entorpir al marcador d'en José Manuel Landacaranda per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 260 Minuto 29 (Ocasión de falta): En Urdin Ugarteburu va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Coloma van sortir al contraatac amb encert al minut 35, però Uku Kalev no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Coloma va anar a parar a la dreta de l'atac on en Uku Kalev, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.