Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kosto de Marfil (1456006) - WildWolves (435288) » 669554477: T65/R1

Copa 669554477 Información oficial sobre el partido 669554477 en Hattrick

13.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 1

Kosto de Marfil Alineación oficial del equipo 'Kosto de Marfil' en el partido 3 - 1 Boreas F.C. Alineación oficial del equipo 'Boreas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Kosto de Marfil Alineación oficial del equipo 'Kosto de Marfil' en el partido 4 - 3 Boreas F.C. Alineación oficial del equipo 'Boreas F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,1 % 13,4 % 24,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kosto de Marfil

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Marfil s'avançava al marcador al minut 23, després d'un rebot que va caçar en Roope Lassila per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): Marfil va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Imre Kuttor va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): Younis Mahdi va incrementar l'avantatge de Marfil amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Christian Tuimo de Marfil va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Boreas F.C.

Goles Goles

  • 151 Minuto 74 (Gol por el centro): Boreas van mostrar una bona compenetració quan al minut 74 van reduir diferències a 3 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Leopold Císcar va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Boreas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Galván Pedreiro va desviar el xut final de Remus Purcăroiu després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Leopold Císcar va marcar al minut 22 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 264 Minuto 29 (Ocasión de penalti): Al minut 29 de temps, Leopold Císcar de Boreas va fallar un penal.
  • 252 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Boreas va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 35, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Adolfo Romero Romero.
  • 252 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Ashley Brehon ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 207 Minuto 78 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Rune Nilsen va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 253 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Remus Purcăroiu quasi redueix la diferència al marcador al minut 82, però una gran estirada d'en Rubén Balasch va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesús Olabuenaga.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 王 (Wang) 俊坤 (Junkun) de Boreas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ricardo Pedrero de Boreas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.