Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético de Voltoya (1578774) - C.Cerrito de Futbol (1598485) » 669554415: T65/R1

Copa 669554415 Información oficial sobre el partido 669554415 en Hattrick

13.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 1

Atlético de Voltoya Alineación oficial del equipo 'Atlético de Voltoya' en el partido 0 - 3 C.Cerrito de Futbol Alineación oficial del equipo 'C.Cerrito de Futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético de Voltoya Alineación oficial del equipo 'Atlético de Voltoya' en el partido 0 - 2 C.Cerrito de Futbol Alineación oficial del equipo 'C.Cerrito de Futbol' en el partido
Tiene un resultado normal 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético de Voltoya

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Atlético José Ángel Celdrán quasi marca al minut 32 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Simon Ulyev l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Atlético va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Godwin Reckow, però el porter rival va fer una gran aturada.

C.Cerrito de Futbol

Goles Goles

  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 33, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Idor Bistrov es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Idor Bistrov de C.Cerrito l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 38 de partit.
  • 182 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Jef de Wergifosse, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Fareed Hasaballah de C.Cerrito, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 30, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): C.Cerrito quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Jef de Wergifosse va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Vladimir Mutu va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 239 Minuto 67 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Fareed Hasaballah va marxar de Raúl Ginoves en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de C.Cerrito van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Idor Bistrov de C.Cerrito va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 63 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Idor Bistrov va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que C.Cerrito va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.