Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rabanos verdes (1455751) - Antares Starbeers (1434407) » 669554255: T65/R1

Copa 669554255 Información oficial sobre el partido 669554255 en Hattrick

13.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 1

Tenryuu Alineación oficial del equipo 'Tenryuu' en el partido 1 - 3 Antares Starbeers Alineación oficial del equipo 'Antares Starbeers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tenryuu Alineación oficial del equipo 'Tenryuu' en el partido 1 - 0 Antares Starbeers Alineación oficial del equipo 'Antares Starbeers' en el partido
Tiene un resultado normal 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tenryuu

Goles Goles

  • 103 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els seguidors del Tenryuu van tornar a saltar d'alegria al minut 89. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en José Sáinz Diez que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 3.

Antares Starbeers

Goles Goles

  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en José Javier Cabúes, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 183 Minuto 51 (Gol por la derecha): Al 51 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Starbeers augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Pablo Iros es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 116 Minuto 70 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Abdelmouqtadir Bensaid sempre és una garantia. Al minut 70, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company José Javier Cabúes marcar el 0 - 3 per al Starbeers.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Starbeers va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Juan Francisco Estornell Campos, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 215 Minuto 39 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Abdelmouqtadir Bensaid va rebre molts aplaudiments. Al minut 39 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Starbeers va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Abdelmouqtadir Bensaid va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): Starbeers van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 72, però el xut de Fernando Porcel des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Javier Cabúes.