Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los juegos del Hambre (778768) - Sparta de Sibaris (995052) » 669554217: T65/R1

Copa 669554217 Información oficial sobre el partido 669554217 en Hattrick

13.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 1

Real Apendicectomic Alineación oficial del equipo 'Real Apendicectomic' en el partido 0 - 4 Sparta de Sibaris Alineación oficial del equipo 'Sparta de Sibaris' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Apendicectomic Alineación oficial del equipo 'Real Apendicectomic' en el partido 0 - 1 Sparta de Sibaris Alineación oficial del equipo 'Sparta de Sibaris' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Apendicectomic

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Sergio García va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): En Raül Badal va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Sparta de Sibaris

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Sibaris va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 9. Julen Tejada va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 118 Minuto 56 (Gol evento especial córner peinado): Andreu Irulegui va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Sibaris, Jorge Manzano López, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jorge Manzano López de Sibaris l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 72 de partit.
  • 184 Minuto 80 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Sibaris per augmentar la diferència al marcador a 0 - 4 al minut 80. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Francisco Martín Desvivers. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Owen Newton de Sibaris la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.