Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

palomera blanes (119634) - Toxicroak CF (1371023) » 668425023: T64/R6

Copa 668425023 Información oficial sobre el partido 668425023 en Hattrick

28.10.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 6

palomera blanes Alineación oficial del equipo 'palomera blanes' en el partido 1 - 2 Toxicroak CF Alineación oficial del equipo 'Toxicroak CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
palomera blanes Alineación oficial del equipo 'palomera blanes' en el partido 2 - 1 Toxicroak CF Alineación oficial del equipo 'Toxicroak CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,0 % 0,7 % 10,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

palomera blanes

Goles Goles

  • 101 Minuto 70 (Gol por el centro): El palomera no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Marc Ascolies es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 52 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Bruno Claire estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Telmo Biscaia, als 52 minuts, va fallar per ben poc.
  • 203 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Juan Luis Grande i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a palomera, però el xut de Felipe Carlos González va sortir bastant desviat.
  • 212 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): En Marc Ascolies va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 72, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Marco Pittiglio de palomera va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 77, però no va estar gaire encertat.

Toxicroak CF

Goles Goles

  • 172 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Passats 16 minuts de partit, Toxicroak es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Apoena Yassuda es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 118 Minuto 19 (Gol evento especial córner peinado): Daniel Ruiz-Berriz va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Toxicroak, Julián Pérez, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Al minut 13 de partit, Yann Waterlot quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 286 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 64, el Toxicroak estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Fikri Khraïef va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68, el Toxicroak va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Étienne Bergeret s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 237 Minuto 76 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Sergio Cornel va fer una magnífica centrada, però la rematada de Yann Waterlot va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Apoena Yassuda de Toxicroak la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.