Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. OKUPA (434833) - ZUMACAS CF (1602262) » 668338233: T64/R5

Copa 668338233 Información oficial sobre el partido 668338233 en Hattrick

21.10.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 5

F.C. OKUPA Alineación oficial del equipo 'F.C. OKUPA' en el partido 2 - 0 ZUMACAS CF Alineación oficial del equipo 'ZUMACAS CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C. OKUPA Alineación oficial del equipo 'F.C. OKUPA' en el partido 5 - 0 ZUMACAS CF Alineación oficial del equipo 'ZUMACAS CF' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. OKUPA

Goles Goles

  • 134 Minuto 53 (Gol de penalti): Abderrachid Lamini va augmentar la diferència de OKUPA a 2 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 20 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Juan Antonio Pinilla de OKUPA no va ser gol per ben poc.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de OKUPA, l'equip va recuperar la pilota al minut 60 i va contraatacar. En Juanjo Galalón va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El jugador local Alberto Escartín per poc que no incrementa el marcador al minut 76. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Luis Canou va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Garbuna de OKUPA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

ZUMACAS CF

Goles Goles

  • 125 Minuto 3 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 1 - 0 el va marcar Vicente Rincón a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 59 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de ZUMACAS van pujar a rematar. Però en Francisco Menchero la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.
  • 286 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de ZUMACAS, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Vicente Rincón va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.