Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ragnarök (486308) - Kalañita Team (123620) » 668337951: T64/R5

Copa 668337951 Información oficial sobre el partido 668337951 en Hattrick

21.10.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 5

Ragnarök Alineación oficial del equipo 'Ragnarök' en el partido 4 - 1 Kalañita Team Alineación oficial del equipo 'Kalañita Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ragnarök Alineación oficial del equipo 'Ragnarök' en el partido 2 - 1 Kalañita Team Alineación oficial del equipo 'Kalañita Team' en el partido
Tiene suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,9 % 0,3 % 6,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ragnarök

Goles Goles

  • 119 Minuto 36 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Manolo Oliva va treure un córner llarg cap al segon pal que en Roger Carcelén, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 1.
  • 142 Minuto 41 (Gol de contra por la izquierda): Jordi Marcó va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Ragnarök i marcant el 2 - 1.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Ragnarök va augmentar la diferència quan Gonzalo Portabella no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Ragnarök van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Juan Darnius va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): El Ragnarök va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 23, però en Llem Climent va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 210 Minuto 26 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Manolo Oliva quasi empata el partit per a Ragnarök, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 es va veure una gran oportunitat per a Ragnarök per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Celdoni Pujals, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, Celdoni Pujals gairebé va marcar per a Ragnarök des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 49 quan Manolo Oliva de Ragnarök gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Manolo Oliva va estar a punt de sentenciar el partit al minut 70, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Kalañita Team

Goles Goles

  • 138 Minuto 10 (Gol evento especial extremo + rematador): Symon van Gog estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Simone Masili va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 10.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 40, quan en Carlos Troppa va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Oğulcan Tören de Kalañita va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.