Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vetor de Granada (1595360) - FC Bacallà (488443) » 668232982: T64/R4

Copa 668232982 Información oficial sobre el partido 668232982 en Hattrick

14.10.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 4

Vetor de Granada Alineación oficial del equipo 'Vetor de Granada' en el partido 2 - 1 FC Bacallà Alineación oficial del equipo 'FC Bacallà' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Vetor de Granada Alineación oficial del equipo 'Vetor de Granada' en el partido 2 - 3 FC Bacallà Alineación oficial del equipo 'FC Bacallà' en el partido
Tiene un resultado normal 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,8 % 35,6 % 35,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vetor de Granada

Goles Goles

  • 112 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Vetor equilibrava la balança al minut 33. En Julian Wulff, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 123 Minuto 71 (Gol por la derecha): Passats 71 minuts, César Ipas, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Vetor es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Raúl Aparicio del Vetor ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jesús Gombau va estar a punt d'avançar els locals al minut 21 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Vetor va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Julian Wulff va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Håkan Wiking.
  • 289 Minuto 66 (Ocasión evento especial): Cezary Działowski va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 66, però no s'esperava que en Ben Illeborg, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Passaven 75 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Cezary Działowski va rematar alt.
  • 218 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner peinado): Martino Giansoldati quasi marca en una jugada assajada de córner que Julian Wulff havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

FC Bacallà

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 29, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Alfredo Ribeiro es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): El Bacallà va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 22, però en Juan Henestrosa va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Bacallà que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ben Illeborg, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 69, quan en Ben Illeborg va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 262 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Lucas Rozier va fer una jugada per la banda esquerra, però Rubén Mur va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Filomeno de Bacallà va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kuno Bollwerk de Bacallà va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.