Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

San Mateo United (990580) - ratas del asfalto (436261) » 668232958: T64/R4

Copa 668232958 Información oficial sobre el partido 668232958 en Hattrick

14.10.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 4

San Mateo United Returns Alineación oficial del equipo 'San Mateo United Returns' en el partido 4 - 3 ratas del asfalto Alineación oficial del equipo 'ratas del asfalto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
San Mateo United Returns Alineación oficial del equipo 'San Mateo United Returns' en el partido 1 - 1 ratas del asfalto Alineación oficial del equipo 'ratas del asfalto' en el partido
Tiene bastante suerte 1.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,2 % 11,1 % 23,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Mateo United Returns

Goles Goles

  • 125 Minuto 13 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de 葛 (Ge) 'Toni' 容坤 (Rongkun) va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 13. 0-2.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 70 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Returns. A fi d'aconseguir el 1 - 2, van tocar-la en curt per tal que Andrian Sakov xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 143 Minuto 78 (Gol de contra por la derecha): El jugador Alexander Bleyer de Returns es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 2 d'un ràpid contraatac.
  • 122 Minuto 105 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Walther Bornkoppel de Returns aconseguir un gol al minut 105 que posava per davant els locals: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Sandro Magueta va fer una magnífica centrada, però la rematada de 葛 (Ge) 'Toni' 容坤 (Rongkun) va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 203 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Phạm Quang Ninh i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Returns, però el xut de Walther Bornkoppel va sortir bastant desviat.
  • 211 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Returns enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 221 Minuto 93 (Ocasión por el centro): En 葛 (Ge) 'Toni' 容坤 (Rongkun) del Returns ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 103 (Ocasión por el centro): En 葛 (Ge) 'Toni' 容坤 (Rongkun) va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Returns se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Alexander Bleyer va xutar fora per a Returns, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Oddvar Møll, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Phạm Quang Ninh va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Returns i 3 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Karl-Christian Wilm xutant per a Returns va fer anar la pilota just on la volia, però Phạm Quang Ninh, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Returns Sandro Magueta no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Phạm Quang Ninh es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat 葛 (Ge) 'Toni' 容坤 (Rongkun) xutant per a Returns va fer anar la pilota just on la volia, però Phạm Quang Ninh, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

ratas del asfalto

Goles Goles

  • 174 Minuto 11 (Gol de penalti): Al minut 11 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Antonio Escasany va llençar el penal ras arran de pal.
  • 161 Minuto 108 (Gol por el centro): Als 108 minuts de partit, Antonio Rufo de asfalto va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 104 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de asfalto va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Luka Strukar, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Phạm Quang Ninh de asfalto va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 3.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Antonio Rufo de asfalto anava molt fort i col·locat però Homer Sörup no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 3.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de asfalto Luka Strukar va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de asfalto Rudolf Berz va intentar enganyar Homer Sörup amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 3.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Flawian Dulak xutant per a asfalto va fer anar la pilota just on la volia, però Homer Sörup, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.