Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

diodenales f.c. (779197) - Jaungoikoak (439053) » 668232757: T64/R4

Copa 668232757 Información oficial sobre el partido 668232757 en Hattrick

14.10.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 4

diodenales f.c. Alineación oficial del equipo 'diodenales f.c.' en el partido 0 - 3 Vetusta fc Alineación oficial del equipo 'Vetusta fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
diodenales f.c. Alineación oficial del equipo 'diodenales f.c.' en el partido 1 - 6 Vetusta fc Alineación oficial del equipo 'Vetusta fc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

diodenales f.c.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Amedeo Crapanzano! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 23 per blocar una centrada d'en Heinz Stefansen va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de diodenales.
  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Alejandro González Ríos va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 201 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61, Álvaro San Miguel Marín va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del diodenales sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Oliver Ikić, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 66 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 203 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Álvaro San Miguel Marín no oblidarà el que li va passar durant el minut 68. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Vetusta fc

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): Amb 31 minuts jugats, Jakub Ziober de Vetusta va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Wesley Blake va augmentar l'avantatge de Vetusta a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73, Haralampi Grozdanov va augmentar l'avantatge de Vetusta a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 14 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Lucas Souto va fer una magnífica centrada, però la rematada de Ignacio Muñoz va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Haralampi Grozdanov va marcar al minut 21 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65 Pedro Madrón va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Ignacio Muñoz, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.