Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Com jugam!!! (1333746) - CF HAHAN (801373) » 668232630: T64/R4

Copa 668232630 Información oficial sobre el partido 668232630 en Hattrick

14.10.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 4

Com jugam!!! Alineación oficial del equipo 'Com jugam!!!' en el partido 2 - 6 CF HAHAN Alineación oficial del equipo 'CF HAHAN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Com jugam!!! Alineación oficial del equipo 'Com jugam!!!' en el partido 1 - 2 CF HAHAN Alineación oficial del equipo 'CF HAHAN' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,7 % 36,8 % 33,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Com jugam!!!

Goles Goles

  • 190 Minuto 11 (Gol de falta): En Raúl de la Puerta conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-0
  • 101 Minuto 38 (Gol por el centro): El jugam!!! no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Ernesto Velón es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Raúl de la Puerta va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de jugam!!! se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, Ernesto Velón va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 201 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Alejandro Jerez va disposar d'una bona oportunitat al minut 60, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Isasa de jugam!!! amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Raúl de la Puerta.

CF HAHAN

Goles Goles

  • 116 Minuto 28 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Santiago Caro sempre és una garantia. Al minut 28, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Hesham Raafat marcar el 1 - 1 per al HAHAN.
  • 190 Minuto 30 (Gol de falta): En Ryszard Pacocha va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-2.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 37 de partit va donar a HAHAN l'avantatge per 1 - 3. César Camporrells en va ser l'anotador.
  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de HAHAN van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 4 mitjançant en Pablo Molleda.
  • 183 Minuto 55 (Gol por la derecha): Al 55 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a HAHAN augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Ryszard Pacocha es rifés el porter i marqués el 2 - 5.
  • 184 Minuto 63 (Gol de penalti): Al minut 63 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de HAHAN, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Thomas Gimbert va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 2 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Sebastián Vaca haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a HAHAN al minut 9.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Santiago Caro va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 29, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Antonio Eguiarte va aconseguir desviar el seu xut a córner.