Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

IFAESFU BALOMPIÉ (1586505) - Penya Nostra (1372718) » 668087850: T64/R3

Copa 668087850 Información oficial sobre el partido 668087850 en Hattrick

07.10.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 3

IFAESFU BALOMPIÉ Alineación oficial del equipo 'IFAESFU BALOMPIÉ' en el partido 2 - 5 AC EDETUS Alineación oficial del equipo 'AC EDETUS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
IFAESFU BALOMPIÉ Alineación oficial del equipo 'IFAESFU BALOMPIÉ' en el partido 2 - 1 AC EDETUS Alineación oficial del equipo 'AC EDETUS' en el partido
Tiene un resultado normal 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,1 % 1,9 % 15,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

IFAESFU BALOMPIÉ

Goles Goles

  • 105 Minuto 8 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 8, Mykhaylo Cymbal va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Aarni Huhta, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 0.
  • 111 Minuto 26 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Bartolomeo Dalnodar va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. BALOMPIÉ empatava el partit, 2 a 2, al minut 26.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lucian-Mihai Ocneanu de BALOMPIÉ va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

AC EDETUS

Goles Goles

  • 164 Minuto 18 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Pafnucy Polakiewicz marqués l'empat. Al minut 18 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 142 Minuto 23 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Rinaldo Cianciullo de EDETUS va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 2 al marcador.
  • 142 Minuto 54 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 54 minuts quan Bruno Bello va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 3 per a EDETUS.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Vlad Lăzărel, que va ser qui va marcar 2 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 140 Minuto 77 (Gol de contra de falta): El contraatac de EDETUS va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Pafnucy Polakiewicz va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 2 - 5!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de EDETUS va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jesse Vergult, però el porter rival va fer una gran aturada.