Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unió Catalunya (1435726) - Blas de Lezo (773476) » 668087595: T64/R3

Copa 668087595 Información oficial sobre el partido 668087595 en Hattrick

07.10.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 3

Unió Catalunya Alineación oficial del equipo 'Unió Catalunya' en el partido 2 - 1 Blas de Lezo Alineación oficial del equipo 'Blas de Lezo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Unió Catalunya Alineación oficial del equipo 'Unió Catalunya' en el partido 2 - 0 Blas de Lezo Alineación oficial del equipo 'Blas de Lezo' en el partido
Tiene un resultado normal 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,0 % 0,2 % 5,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unió Catalunya

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Catalunya va ser Pedro Marín Duro.
  • 122 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Catalunya, atacant per l'esquerra al minut 54, va aprofitar el magnífic llançament de David Gracia per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): En Simón Ariel Troyanovich va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): Catalunya van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 26, però Shahyar Hazrati va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, Gerardo Vasallo gairebé va marcar per a Catalunya des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 239 Minuto 53 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Marcos Riaño va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en José María Masoliver per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): En Simón Ariel Troyanovich, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marcos Riaño es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Blas de Lezo

Goles Goles

  • 163 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al minut 35 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Baptiste Desplats que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Juan Berrocal va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Prokhor Truntsev, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Berrocal de Lezo es va guanyar la targeta groga merescudament.