Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pallassos CF (310839) - estamos perdidos (310738) » 667916994: T64/R2

Copa 667916994 Información oficial sobre el partido 667916994 en Hattrick

30.09.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 2

Pallassos CF Alineación oficial del equipo 'Pallassos CF' en el partido 3 - 1 Bcn Line Alineación oficial del equipo 'Bcn Line' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pallassos CF Alineación oficial del equipo 'Pallassos CF' en el partido 2 - 1 Bcn Line Alineación oficial del equipo 'Bcn Line' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,2 % 1,1 % 12,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pallassos CF

Goles Goles

  • 112 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Al minut 53 del partit, el jugador Naoufal Hafsi de Pallassos va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 124 Minuto 107 (Gol de penalti): Pallassos va posar-se per davant 2 - 1 al minut 107, quan Jacob Byla va llançar una pena màxima perfectament.
  • 133 Minuto 109 (Gol por la derecha): Naoufal Hafsi va incrementar l'avantatge de Pallassos amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pallassos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mario Jakovljević, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 211 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Iván Oroña hauria d'haver estat gol al minut 27 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52 el Pallassos va posar setge sobre la defensa central visitant però en Mario Jakovljević no va estar gens encertat.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Mario Jakovljević va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Pallassos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72, Matthew Leahy arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Winifredo Aragonés de Pallassos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Bcn Line

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Carlos Diustegui quedar desmarcat i marcar per a Line al minut 19. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Joonas Harju, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 12 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Line va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 16, quan Roy González Cuenia va quedar-se sol davant el porter Marlo Rothenbühler, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Wernher Zander després de 22 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Marlo Rothenbühler va poder desviar-lo a córner.
  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 67, quan en Joonas Harju va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Joonas Harju va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Marlo Rothenbühler, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ole Balek ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carlos Diustegui de Line amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.