Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bentraces FC (436922) - Olimpic de Sa Coma (308837) » 667915107: T64/R2

Copa 667915107 Información oficial sobre el partido 667915107 en Hattrick

30.09.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 2

Bentraces FC Alineación oficial del equipo 'Bentraces FC' en el partido 1 - 2 Olimpic de Sa Coma Alineación oficial del equipo 'Olimpic de Sa Coma' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Bentraces FC Alineación oficial del equipo 'Bentraces FC' en el partido 1 - 3 Olimpic de Sa Coma Alineación oficial del equipo 'Olimpic de Sa Coma' en el partido
Tiene un resultado normal 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,0 % 2,8 % 80,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bentraces FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 42 (Gol de penalti): Corria el minut 42, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. BFC s'avançava en el marcador després que en Dino Panetto xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del BFC van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Jordi Deulonder, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Dino Panetto del BFC ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Dino Panetto una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 47, però una magnífica aturada de Alejandro Aimar va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Jordi Deulonder, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 220 Minuto 91 (Ocasión de falta): Amb 91 minuts disputats, Dino Panetto gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Alejandro Aimar va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Olimpic de Sa Coma

Goles Goles

  • 164 Minuto 66 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de olímpic al minut 66. Niklas Hendal va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 173 Minuto 92 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Ludovic Dufour va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19 de partit, Ximeno Albeiro quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 216 Minuto 35 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 35 en Emilio Olazábal ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Ximeno Albeiro el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Nic Garreyn ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 262 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): olímpic va estar a punt d'empatar al 52 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Nic Garreyn que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 263 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): En Vanderson Kluck va encarar al porter al 59, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 281 Minuto 93 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ilario Scali. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.