Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Nomiber (776891) - FC Fuera de Servicio (1420589) » 667914673: T64/R2

Copa 667914673 Información oficial sobre el partido 667914673 en Hattrick

30.09.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 2

C.D. Nomiber Alineación oficial del equipo 'C.D. Nomiber' en el partido 0 - 5 FC Fuera de Servicio Alineación oficial del equipo 'FC Fuera de Servicio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D. Nomiber Alineación oficial del equipo 'C.D. Nomiber' en el partido 0 - 1 FC Fuera de Servicio Alineación oficial del equipo 'FC Fuera de Servicio' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Nomiber

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): El Nomiber va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 36, però en Seme Canillas va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Nomiber van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Soenke Kann va sortir desviat a la dreta de la porteria.

FC Fuera de Servicio

Goles Goles

  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): Amb 43 minuts jugats, Bengt-Erik Sahling de Servicio va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 75 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Servicio. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Achim Wellerswist xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 118 Minuto 76 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 76, el Servicio va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Hasan Basri Cankut, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 3.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Servicio van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Hasan Basri Cankut va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 4 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 81 minuts, el tirador de faltes del Servicio va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Mogens Richardy, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 5 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Servicio van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Mogens Richardy, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Mogens Richardy. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.