Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tony Montana (436978) - Phantom Riders FC (1581486) » 667913202: T64/R2

Copa 667913202 Información oficial sobre el partido 667913202 en Hattrick

30.09.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 2

Tony Montana Alineación oficial del equipo 'Tony Montana' en el partido 2 - 6 Fc. Morencas Alineación oficial del equipo 'Fc. Morencas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Tony Montana Alineación oficial del equipo 'Tony Montana' en el partido 4 - 1 Fc. Morencas Alineación oficial del equipo 'Fc. Morencas' en el partido
Tiene mala suerte 4.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tony Montana

Goles Goles

  • 101 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35, Vicenç Salas es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 3, reduint la distància pels locals.
  • 102 Minuto 90 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 90 de partit i el marcador es posà 2 - 6 quan en Andrew Castles, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Montana a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Montana va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 8 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Paco Elieche ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 225 Minuto 36 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Kornelius Ludwigshafen va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Montana va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Kornelius Ludwigshafen va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 202 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al 85, Holger Plesa hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Ali Ayyaa. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Fc. Morencas

Goles Goles

  • 186 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El FCM va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Risto Kostiainen rematés de volea a la xarxa. El 0 - 1 pujava al marcador al minut 9.
  • 182 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Al minut 24, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Tomáš Vilhančok va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Risto Kostiainen de FCM va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 34. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37, FCM va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser José García Labarce, amb un xut sec des de la dreta.
  • 138 Minuto 51 (Gol evento especial extremo + rematador): José García Labarce estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Tomáš Vilhančok va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 5 al minut 51.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62, Risto Kostiainen va augmentar l'avantatge de FCM a 1 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80 de partit, Takvor Askanazyan va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tomáš Vilhančok de FCM es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Sergio Manzano de FCM va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Takvor Askanazyan de FCM la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Takvor Askanazyan de FCM per doble groga al minut 85.