Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlètic Balears (31047) - Reformas Algama (121238) » 667912977: T64/R2

Copa 667912977 Información oficial sobre el partido 667912977 en Hattrick

30.09.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 2

Atlètic Balears Alineación oficial del equipo 'Atlètic Balears' en el partido 1 - 3 Reformas Algama Alineación oficial del equipo 'Reformas Algama' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlètic Balears Alineación oficial del equipo 'Atlètic Balears' en el partido 2 - 0 Reformas Algama Alineación oficial del equipo 'Reformas Algama' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,7 % 0,3 % 7,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Balears

Goles Goles

  • 115 Minuto 6 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 6 minuts, Artur Comalada va superar per velocitat Hailo Garderan per posar el 1 - 0 al marcador.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de L'atlètic, Alejandro Fontauret, col·locà la pilota just a les mans d'en Gökhan Sarayköy. El marcador: 1 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador David Castellarnau de L'atlètic va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Manuel Mejía Dávila va xutar fora per a L'atlètic, el marcador es va quedar igual: 1 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de L'atlètic Beturián Desllor, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Gökhan Sarayköy. El marcador continuava 1 - 2.

Reformas Algama

Goles Goles

  • 143 Minuto 63 (Gol de contra por la derecha): El jugador Kim Goergen de Reformas es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 20 (Ocasión de falta): En Mike Simonse va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Reformas, l'equip va recuperar la pilota al minut 27 i va contraatacar. En Stéphane Durand va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 240 Minuto 36 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Reformas sortien al contraatac. La falta llançada per Mike Simonse va sortir força alta sense massa perill.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 66 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Mike Simonse, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): Reformas van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 69, però Massimiliano Centrella va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Stéphane Durand xutant per a Reformas va fer anar la pilota just on la volia, però Eduard Sanllehí, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Massimiliano Centrella va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 2.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Łukasz Dyszy de Reformas va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 2.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Reformas Vladimiro Rubio Saenz no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Eduard Sanllehí es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 3.