Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BAROTA (437915) - San Benito F.C. (434949) » 667912882: T64/R2

Copa 667912882 Información oficial sobre el partido 667912882 en Hattrick

30.09.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 2

BAROTA Alineación oficial del equipo 'BAROTA' en el partido 4 - 5 San Benito F.C. Alineación oficial del equipo 'San Benito F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BAROTA Alineación oficial del equipo 'BAROTA' en el partido 0 - 2 San Benito F.C. Alineación oficial del equipo 'San Benito F.C.' en el partido
Tiene mucha potra 0.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,9 % 0,1 % 96,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BAROTA

Goles Goles

  • 115 Minuto 15 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Luis Sanz del Prado no va poder aturar Ilai Markovitch de BAROTA, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 15 el 1 - 0.
  • 120 Minuto 57 (Gol de falta): Pere Jordi Moratal va donar a BAROTA un avantatge de 2 - 1 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 37 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Neagoe Nicoliţă que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Turieno Madariaga va estar a punt d'avançar els locals al minut 39 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 93 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 93 per blocar una centrada d'en Ilai Markovitch va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de BAROTA.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Antenor Reto de BAROTA va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 057 Minuto 123 (Penalti marcado (nervioso)): En Ilgaz Aksu no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Borislav Dimitrov encara el va fer més i el marcador va situar-se 3 - 3 per a BAROTA.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de BAROTA Turieno Madariaga no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Borislav Dimitrov es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Alfredo Mangiacasale xutant per a BAROTA va fer anar la pilota just on la volia, però Borislav Dimitrov, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de BAROTA Youssouf Fadili, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Borislav Dimitrov. El marcador continuava 4 - 4.

San Benito F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 38 (Gol por el centro): Als 38 minuts de partit, Luis Sanz del Prado de San Benito va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 163 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al minut 84 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de David Marín Aragón que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Juan Musa va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 30 (Ocasión por el centro): San Benito va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Jorge Lapuente Martínez es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 263 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Norm Canning quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85 de partit, David Marín Aragón quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Thor Nørholt va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 3.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de San Benito, Jeff Judge, col·locà la pilota just a les mans d'en Antenor Reto. El marcador: 3 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En David Marín Aragón anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a San Benito.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de San Benito Luis Sanz del Prado va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de San Benito, Norm Canning, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 5 al marcador.