Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Steaua no es de Alzola (1334569) - The paquetes (798100) » 667912237: T64/R2

Copa 667912237 Información oficial sobre el partido 667912237 en Hattrick

30.09.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 2

Steaua no es de Alzola Alineación oficial del equipo 'Steaua no es de Alzola' en el partido 1 - 0 ADM La Guardia O.G Alineación oficial del equipo ' ADM La Guardia O.G' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Steaua no es de Alzola Alineación oficial del equipo 'Steaua no es de Alzola' en el partido 4 - 1 ADM La Guardia O.G Alineación oficial del equipo ' ADM La Guardia O.G' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steaua no es de Alzola

Goles Goles

  • 115 Minuto 111 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 111 minuts de joc, Luis Roca Martínez, corrent com un esperitat, superà primer Luchian Tiţescu per velocitat, i després el porter posant el 1 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Steaua va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Juan Luis Pinos en un 1 contra 1 amb el porter Hristo Pavlov, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Steaua va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Luis Roca Martínez va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Hristo Pavlov.
  • 215 Minuto 53 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Hadrián Azamar que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Silvestre Gordilho va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Steaua se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 103 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Silvestre Gordilho va estar a punt d'avançar els locals al minut 103 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ursino Sardá de Steaua es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 93 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 93, Silvestre Gordilho de Steaua va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

ADM La Guardia O.G

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Roderik Waterloot ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Es duien 65 minuts de partit jugats quan Januar Widjaya va estar a punt de posar per davant a ADM amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Lawrie Ewitt va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): ADM va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 73, quan Martín Lasierra va quedar-se sol davant el porter Lawrie Ewitt, però aquest va poder aturar el xut.
  • 261 Minuto 112 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Juan Francisco García-Mesa va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pablo Villarmea de ADM la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 65, Juan Francisco García-Mesa de ADM va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 104 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rafael de Diego de ADM va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.