Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TB Team 2 (311938) - Globe Rotters (1422099) » 667912082: T64/R2

Copa 667912082 Información oficial sobre el partido 667912082 en Hattrick

30.09.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 2

El Súper Equipo Alineación oficial del equipo 'El Súper Equipo' en el partido 4 - 2 Globe Rotters Alineación oficial del equipo 'Globe Rotters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
El Súper Equipo Alineación oficial del equipo 'El Súper Equipo' en el partido 4 - 0 Globe Rotters Alineación oficial del equipo 'Globe Rotters' en el partido
Tiene un resultado normal 4.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Súper Equipo

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Mikeldi Zakute ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Equipo es posava per davant 1 a 0.
  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 els aficionats van embogir quan en Mikeldi Zakute va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Equipo.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Siro Piccirillo, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Equipo.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Equipo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Florian Dzieżyc progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 30 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 30 en Valtti Matinmikko ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Florian Dzieżyc el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 es va veure una gran oportunitat per a Equipo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Siro Piccirillo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 215 Minuto 61 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Florian Dzieżyc que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Valtti Matinmikko va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Globe Rotters

Goles Goles

  • 161 Minuto 18 (Gol por el centro): Rotters van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 18, quan Guillermo Cañizares va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 141 Minuto 66 (Gol de contra por el centro): Rotters va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 66, quan Miguel Calimano, sol dins l'àrea, va aconseguir el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 39 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 39 minuts de joc, Roberto Carlos Herrerias semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Rotters va anar a parar a la dreta de l'atac on en Roberto Carlos Herrerias, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jon Ander Antxoberri de Rotters es va guanyar la targeta groga merescudament.