Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ekits F.C. (797597) - Vios (801413) » 667911566: T64/R2

Copa 667911566 Información oficial sobre el partido 667911566 en Hattrick

30.09.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 2

Ekits F.C. Alineación oficial del equipo 'Ekits F.C.' en el partido 2 - 3 Vios Alineación oficial del equipo 'Vios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Ekits F.C. Alineación oficial del equipo 'Ekits F.C.' en el partido 0 - 8 Vios Alineación oficial del equipo 'Vios' en el partido
Tiene suerte 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ekits F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Al minut 7 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Ekits va ser Severiano Pablo Pérez.
  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Octavi Ganyet ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Ekits es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Xil Esquerdeiro! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ekits va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Francisco Traver, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Xil Esquerdeiro. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Angelo Băcanu de Ekits es va guanyar la targeta groga merescudament.

Vios

Goles Goles

  • 161 Minuto 34 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Yeray Gietaria que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 161 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63 en Andrés Balsa va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 173 Minuto 76 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 76, quan Manel Tudurí va posar els visitants Vios per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Miguel Turuelo sol davant la porteria al minut 22, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 263 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): En Robert Łazarowicz va encarar al porter al 54, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Vios va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Damon Vaikona va desviar el xut final de Robert Łazarowicz després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesús Culeta.