Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Castellar (993097) - REAL JASA (795266) » 667911457: T64/R2

Copa 667911457 Información oficial sobre el partido 667911457 en Hattrick

30.09.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 2

F.C Castellar Alineación oficial del equipo 'F.C Castellar' en el partido 2 - 3 REAL JASA Alineación oficial del equipo 'REAL JASA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C Castellar Alineación oficial del equipo 'F.C Castellar' en el partido 1 - 4 REAL JASA Alineación oficial del equipo 'REAL JASA' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,5 % 0,2 % 94,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Castellar

Goles Goles

  • 139 Minuto 74 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Ramsès Fortet! Un inimaginable dribbling sobre Theodor Starck va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 3 per a Castellar.
  • 139 Minuto 77 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Castellar Manuel Baquero va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Theodor Starck va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 2 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al 66, Jelmen Eloy hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Roman Ciesiołkiewicz. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 202 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Passaven 75 minuts quan Romain Falque des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

REAL JASA

Goles Goles

  • 190 Minuto 7 (Gol de falta): El Segimon Benet va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel REAL. 0-1.
  • 190 Minuto 21 (Gol de falta): Al 21 minuts, El REAL va fer el 0-2. En Segimon Benet va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 184 Minuto 72 (Gol de penalti): Passaven 72 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Roberto Alcocer va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Lazzaro De Ambrosis va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Joan Pol Masana, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Gunnar Ágústsson quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Joan Pol Masana, però la pilota va topar amb el travesser.