Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Garicastim (1601391) - Berenjenas F.C (1436831) » 667911398: T64/R2

Copa 667911398 Información oficial sobre el partido 667911398 en Hattrick

30.09.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 2

Garicastim Alineación oficial del equipo 'Garicastim' en el partido 3 - 4 AT.MESINA Alineación oficial del equipo 'AT.MESINA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Garicastim Alineación oficial del equipo 'Garicastim' en el partido 7 - 1 AT.MESINA Alineación oficial del equipo 'AT.MESINA' en el partido
Es un cenizo 7.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Garicastim

Goles Goles

  • 111 Minuto 28 (Gol por el centro): Passat el minut 28 de joc, Luis Albuquerque facilitava les coses al Garicastim amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 190 Minuto 41 (Gol de falta): Al 41 minuts, El Garicastim va fer el 2-1. En Héctor Vallejo va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 111 Minuto 83 (Gol por el centro): George Voişan s'emportà una gran ovació del públic local al minut 83, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 27 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Rexino Bernardos va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Héctor Vallejo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Garicastim se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Fernando Ereinozaga de Garicastim va intentar batre la porteria rival al minut 90 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Albuquerque de Garicastim es va emportar una amonestació al minut 42 per provocar un rival.

AT.MESINA

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): Al minut 8 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Dragutin Lovreković que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 161 Minuto 42 (Gol por el centro): AT.MESINA van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 42, quan Andoni Axabide va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 173 Minuto 64 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 64, quan Błażej Kachniarz va posar els visitants AT.MESINA per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.
  • 172 Minuto 84 (Gol por la izquierda): AT.MESINA va aconseguir l'avantatge de 3 - 4 al minut 84. Błażej Kachniarz va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 11 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Dragutin Lovreković va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Philippe Leroy, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 274 Minuto 37 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 37, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 44, quan en Antonio Arrufat va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Błażej Kachniarz de AT.MESINA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.