Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

xeresa (1418326) - Los ofensivos (800847) » 667911128: T64/R2

Copa 667911128 Información oficial sobre el partido 667911128 en Hattrick

30.09.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 2

xeresa Alineación oficial del equipo 'xeresa ' en el partido 0 - 6 Los ofensivos Alineación oficial del equipo 'Los ofensivos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
xeresa Alineación oficial del equipo 'xeresa ' en el partido 0 - 9 Los ofensivos Alineación oficial del equipo 'Los ofensivos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

xeresa

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 19 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Gürbüz Zan va ridiculitzar a en Leucotón Zaldivar amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Los ofensivos

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Jesús Vaquero va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 16 (Gol por el centro): Ignacio Zúñiga de ofensivos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 16. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ctirad Kábele, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47, Clément Deligny va augmentar l'avantatge de ofensivos a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 180 Minuto 58 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Ctirad Kábele de ofensivos va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 5 per als visitants al minut 58.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jesús Trillo Salazar de ofensivos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 6 al minut 66 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jesús Vaquero va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.