Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Adurizleyenda (493183) - Los limones verdes (1431233) » 667911084: T64/R2

Copa 667911084 Información oficial sobre el partido 667911084 en Hattrick

30.09.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 2

Adurizleyenda Alineación oficial del equipo 'Adurizleyenda' en el partido 0 - 2 Los limones verdes Alineación oficial del equipo 'Los limones verdes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Adurizleyenda Alineación oficial del equipo 'Adurizleyenda' en el partido 0 - 1 Los limones verdes Alineación oficial del equipo 'Los limones verdes' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Adurizleyenda

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 34, un contraatac del Adurizleyenda no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Alexander Toth perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Adurizleyenda va anar a parar a la dreta de l'atac on en Albert Carbonell, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): Adurizleyenda van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 88, però Pawqarmayta Bravo va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Otso Isoranta de Adurizleyenda amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Los limones verdes

Goles Goles

  • 187 Minuto 28 (Gol tiro lejano): En Gerard Murgui conduïa pel cercle central i, veient a en Bernhard Schöbert desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 0 - 1.
  • 187 Minuto 30 (Gol tiro lejano): Després de 30 minuts el limones, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Bernhard Schöbert sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 0 - 2 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 80 (Ocasión tiro lejano): El limones se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 80, en Gerard Murgui va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 287 Minuto 84 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de limones tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Juan Isasola ho va intentar al minut 84 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gerard Murgui de limones es va emportar una amonestació al minut 17 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Jesús Goiburu de limones va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Viorel Tatu.